четверг, 16 августа 2012 г.

16.08.2012

  Домашка-  AGCO DNB ELLI IOC NTES PCYC TMV

-Fx:По перше, слід відмітити, що EURUSD зараз переважно флетить, перебуває в ціновому коридорі, що досить добре демонструють сплетені лінії Алігатора на денному ТФ.На 15-хв. графіку також ціна бовтається в рамках невеликого коридору. Тому торгова активність мінімальна, сигналів мало і всі вони не дуже надійні.
Вчора на мій ПАММ підключився інвестор і це змушує мене бути ще більш обережним у торгових рішеннях. ММ - 2% і вхід в торги переважно по сигналах ОІП Global
 14:00 у всіх 3-х вікнах зел. хв направлена вниз - ордер sell 0.01л, стоп-лосс=25 пунктів - за фракталом на 15min. 14:20 - у 3-му вікні, ОІП повернула вгору, так що ставка ця, здається ненадійна.
NB: ставка не на ПАММ_і, а на звичайному торговому рахунку в компанії Insta-Forex. Отримуючи убитки по стопах, ми ніби платим данину містеру Форексу. Думаю, що всі, хто прийшов у цей бізнес під назвою трейдінг, знають просту істину - "за все треба платити". За торговий досвід також...Думаю поступово переходити на фондовий ринок, хоча й там також за все треба платити.
ОІП Global EURUSD:
16:00- сигнал ОІП на продажу  EURUSD, оскільки мій стоп-лосс вистояв, то треба попробувати перенести стоп в б/у. Тільки сумніваюсь, що це мені дадуть зробити при таких низьких обємах, а ще відчуваю, що євро в кінці дня виросте в ціні. Так що з лосиком, мабуть,  прийдеться змиритись

Комментариев нет:

Отправить комментарий